Moţiune de cenzură. Chirieac, întrebare CHEIE pentru PSD, ALDE şi PRO România. Ponta: Ar fi trădare!

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o întrebare cheie către liderii PSD, ALDE şi PRO România, în contextul unei posibile moţiuni de cenzură anti PNL. 

"Preşedintele Iohannis a validat azi opţiunea moţiunii de cenzură şi a posibilităţii ca ea să treacă. Dânsul a spus că Guvernul urmează să fie dat jos. Totuşi, pentru că îl avem pe preşedintele Ponta cu noi, ţinând seama că România a plecat în jos economic, ce interes ar avea partidele din opoziţie, PSD, ALDE, PRO România, să schimbe Guvernul? Prăbuşirea economică va continua, nici nu poate fi altfel. Ce interes ar avea, mai ales că alegerile ar urma să fie la finalul anului ăsta, începutul anului viitor. Lumea nu va uita că lucrurile s-au prăbuşit în vremea PNL-ului, care poate merge sub 10 la sută. De ce v-aţi risca un mandat de patru ani ca să schimbaţi un Guvern cu câteva luni înainte de alegeri", a întrebat Bogdan Chirieac. 

Victor Ponta, răspuns surprinzător. "Ar fi trădare"

"Am mai avut parte de aceeaşi întrebare înainte de 2012, de alegeri. Eram atunci cu Crin Antonescu şi am făcut moţiune împotriva guvernului Ungureanu. Ne-a fost adresată aceeaşi întrebare, că mai erau opt luni până la alegeri. Consilierii mi-au spus atunci că e ca la boală. Poţi să o tratezi şi peste opt luni, dar atunci poate fi avansată. Dacă vrem să facem ceva, să facem acum. Atunci am venit la guvernare şi am luat la alegeri mai mult ca în sondaje. Guvernul Orban va falimenta total tot ce s-a relansat după 2012, din incompetenţă. Dezastrul va fi mai mare. Să stau pe margine şi să mă uit cred că ar fi trădare. O trădare față de cei care aşteaptă de la mine să fac ceva!", a declarat şi Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel