Monica Iacob Ridzi, eliberare. Primele cuvinte la ieșirea din închisoare

Monica Iacob Ridzi a ieșit din închisoare în urmă cu scurt timp.  Ea a spus că primul lucru pe care îl va face va fi să își îmbrățișeze cei doi copii. 

"Abia aștept să-mi strâng cei doi copii în brațe. Din păcate și ei au fost condamnați în ultimii ani să trăiască fără mamă. Este o mare bucurie că pot să ajung acasă lângă ei și să le spun că mami a venit acasă pentru totdeauna. Au fost cele mai grele ore din ultimii trei ani de detenție. Mă bucur că sunt aici și sunt aproape de casă. Am simțit o emoție puternică, judecătorul a dat o decizie corectă. Am îndeplinit toate condițiile pentru a fi liberată condiționat. Am sperat până în ultima clipă că voi fi tratată ca toți deținuții și din fericire acest lucru s-a întâmplat. Am spus și în sala de judecată, în cele peste 1000 de zile din închisoare am prestat diverse munci," a spus Ridzi.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi, care a executat doi ani şi opt luni din pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost pusă în libertate astăzi.

Decizia a fost luată de magistrații de la Tribunalul Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel