Moartea lui Andrei Gheorghe, prevestită: ”A lăsat un gol imens”

Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, povestește despre cum i-a presimțit moartea jurnalistului.

Petruța Gheorghe a spus, la Antena Stars, că ziua în care Andrei Gheorghe a murit a fost ”stranie” și s-a simțit secată de energie.

„Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia ”Stand by me” şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat. Nu reuşisem să vorbesc cu el toată ziua şi am trimis paznicul, el mi-a spus că sunt maşinile acasă. Atunci am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că el nu pleca niciodată fără maşină.

Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e. Anul acesta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. – fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte...lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să învăţăm să trăim fără el", a povestit Petruţa Gheorghe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel