Moțiune simplă. Teodorovici, controversă cu Turcan

Bogdan Bolojan / 04 iun 2018 / 17:14 Salveaza PDF Comentarii

S-au încins spiritele în plenul Camerei Deputaților, acolo unde se dezbate moțiunea simplă inițiată de PNL împotriva ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici. 

Eugen Teodorovici a luat cuvântul în plenul Senatului și a taxat-o dur pe Raluca Turcan.

"(...)Acum, doamna Turcan depășește cu puțin stadiul poveștilor de adormit copiii și trece în registrul argumentelor grave, ce fac apel la viitorul nostru de pensionari. Apreciez totuși că este un progres, dacă nu în calitatea argumentelor, măcar în plan stilistic. Nu credeam că lupta politică poate schimonosi într-atât judecata umană încât acest comportament să fie interpretat în aceeași moțiune, drept diletantism sau exercițiu de imagine. Este exact opusul. Din păcate, a face un text de moțiune care încearcă să suplinească lipsa de pregătire, cu un ton strident și imatur este ceea ce poate fi numit din păcate, diletantism și exercițiu de imagine. Ar fi bine sa depășim acest politicianism ieftin de imagine. Vreau să mai fac o observație. Moțiunea cuprinde sintagma "doar senator și președinte al comisiei de buget finanțe". Acest "doar" spune multe despre respectul semnatarilor pentru instituția parlamentară," a spus Eugen Teodorovici în plenul Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva sa.

Reamitim ca astăzi la Camera Deputaților a fost dezbătută moțiunea PNL împotriva ministrului Eugen Teodorovici. Liberalii acuză lipsa de predictibilitate a măsurilor Guvernului în domeniul fiscal, precum şi intenţia de a face Pilonul II de pensii opţional.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23