Moțiune de cenzură. Ponta s-a răzgândit

Victor Ponta
Victor Ponta

 Parlamentarii neafiliaţi aparţinând Pro România vor vota, miercuri, în favoarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a anunţat liderul formaţiunii, Victor Ponta. 

"Concret, astăzi, spre deosebire de PSD şi PNL, eu am încredere în colegii mei, avem avantajul de a fi mai puţini, bineînţeles că votăm la moţiune şi fără să-mi arate mie sau ne controlăm votul, că nu e cazul, toţi colegii mei aici prezenţi au spus că vor vota împotriva Guvernului Dăncilă", a spus Ponta, la Parlament. 

El a adăugat că parlamentarilor Pro România le este imposibil să susţină Guvernul Dăncilă, care a dat dovadă de "incompetenţă". 

"Ne este imposibil să susţinem Guvernul Dăncilă. A dat dovadă de lipsă de competenţă guvernamentală şi nu îl putem susţine. Este la fel de evident că azi nu s-a constituit o alternativă serioasă. Eşecul de azi al moţiunii... dl Orban, din păcate, a gândit toate lucrurile greşit, PNL a procedat greşit şi nu au o şansă azi pentru că nu sunt o alternativă, a adăugat Victor Ponta. 

Inițial, Victor Ponta a anunțat că nu va susține moțiunea de cenzură în condițiile în care nu există o soluție viabilă din partea opoziției pentru înlocuirea premierului Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel