Moțiune de cenzură. Hunor: Nu cunoaştem textul moţiunii. Vom decide când va fi momentul

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri că iniţiatorii moţiunii de cenzură depuse împotriva Guvernului Grindeanu nu au solicitat sprijinul Uniunii şi că o decizie privind susţinerea acesteia va fi luată 'când va fi momentul'.

'Nu cunoaştem textul moţiunii. Nu au solicitat o susţinere pentru această moţiune. Nu ne-au căutat şi vom decide când va fi momentul. (...) Încă nu este momentul', a afirmat preşedintele UDMR, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Întrebat care va fi recomandarea sa în legătură cu moţiunea de cenzură, Kelemen Hunor a spus că nu poate decide fără să cunoască textul documentului şi că aşteaptă şi soluţiile pe care le propun iniţiatorii moţiunii.

'Fără să cunosc un text, fără să cunosc ce propun cei care iniţiază moţiunea de cenzură... (...) Cei care propun o moţiune de cenzură trebuie să spună ce urmează a doua zi (...), fiindcă, altfel, mi-e greu să iau o decizie dacă nu ştiu care sunt consecinţele deciziei mele. Despre această moţiune de cenzură este prematur să discutăm. Mult mai important este ce se poate face în acest moment cu ce s-a întâmplat. Dacă acele proceduri pot fi schimbate, dacă se poate discuta foarte urgent în Parlament, fiindcă într-adevăr această procedură este de neacceptat', a mai afirmat preşedintele Uniunii. 

Parlamentarii PNL și USR au depus miercuri moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naționale. Nu legalizați furtul în România".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel