EXCLUSIV  MIZA controlului TVR. Coordonare CLARĂ între USR-iști. Un alt soi de Revelion: Chirilă și Marius Manole în loc de Bittman și Mugur Mihăescu

Este război mare după Revelionul de la TVR 1.

Vlad Voiculescu de la USR-PLUS, ministrul Sănătății, a anunțat că dezaprobă Revelionul de la TVR, cu Vacanța Mare.

De asemenea, deputatul Iulian Bulai de la USR-PLUS, președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaților, a criticat, în termeni foarte duri, TVR după programul de Revelion. 

Parlamentarul USR-PLUS Marius Bodea vorbește chiar despre desființarea și reînființarea TVR. 

După cum se poate observa, este o coordonare clară între USR-iști. Dacă ne uităm la desfășurarea acțiunii, se pare că vor să ajungă cât mai repede la TVR și au găsit pretextul cu programul de Revelion. Miza ar putea fi una singură: controlul Televiziunii Române. Poate fi vorba despre un control politic, ca eventual mijloc de comunicare, dar și economic în sensul de răsplată a unor voci care i-au ajutat să fie votați la alegeri. V-ar mira ca, de Revelionul următor, să-i vedeți pe Tudor Chirilă și Marius Manole în loc de Dan Bittman și Mugur Mihăescu? Cei care i-au adus la putere ar putea fi, de ce nu, răsplătiți...

În tot acest timp, aliatul de la guvernare critică atacul lansat de USR-PLUS la adresa TVR

Theodor Stolojan (PNL) a intervenit în scandalul care a urmat în spațiul public după declaraţiile făcute de deputatul USR Iulian Bulai cu privire la programul de Revelion al Televiziunii Române, în care protagoniştii Mugur Mihăescu şi Dan Bittman au ironizat autorităţile. 

”Face parte din același registru de umor interesant, plăcut, care nu aduce atingere ca să spunem așa la demnitate, iar o persoană publică, cum este și președintele României, sau ministru, sau primar, trebuie să accepte că poate fi subiect de umor în România. Mi se pare o exagerare ceea ce propune acest președinte de Comisie Culturală”, a spus Theodor Stolojan, într-o înregistrare transmisă, luni după-amiază, la Antena 3.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel