Mitropolia Moldovei face angajări. Vezi joburile disponibile și cerințele

Mitropolia Moldovei și Bucovinei se adaptează vremurilor actuale și vrea să angajeze un specialist marketing, precum și un asistent manager cu atribuții de economist pentru Complex Castel Sturdza Miclăuşeni

 

Potrivit anunțului postat pe un site cunoscut de oferte de muncă, Mitropolia Moldovei și Bucovinei vrea să angajeze un specialist marketing. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare finalizate în domeniul Marketing, (deţinerea de studii superioare în domeniul teologic constituie un avantaj); minim 2-3 ani experienţă pe o poziţie similară (domeniul marketing / marketing online); disponibilitate la deplasări şi program prelungit.

De asemenea, se cer: 

- Abilităţi de utilizare PC, Microsoft Office, Internet;
- Posesor permis de conducere categ. B;
- Cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională;

CV-urile se vor trimite la adresa de e-mail [email protected] până la data de 1 februarie 2016, urmând ca cei selectaţi să fie anunţaţi prin e-mail, cu privire la detaliile interviului.

În mai puțin de 24 de ore de la anunț, 18 persoane deja au aplicat pentru acest job.

Mitropolia Moldovei și Bucovinei caută și un asistent manager cu atribuții de economist.

Vezi AICI anunțul

Elena Cistian, redactor-șef la Jurnalul Național, a comentat, miercuri, la Antena 3, în legătură cu acest subiect.

"Într-o perioadă în care vorbim de revenirea crizei și de probleme mari pe piața muncii, cineva oferă locuri de muncă. Și vor fi mulți probabil care își vor trimite CV-urile. Știm că acolo sunt salarii mari, bani sunt, facilități fiscale sunt multe. E un loc de muncă sigur.

După tragedia de la Colectiv, Biserica a încercat destul de mult să-și repare imaginea afectată în mod serios de ceea ce s-a întâmplat acolo și de aroganța unora care au considerat că nimic nu le poate strica imaginea. Și-au dat seama foarte repede și au încercat să facă lucrurile altfel. Este posibil ca și acest pas să facă parte din planul general de schimbare a imaginii. Însă, mi-ar plăcea să fie ceva mai mult, ca Biserica să aibă rolul în societate pe care ar trebui să-l aibă și să vedem exact că face tot ceea ce ar trebui să facă. Să vedem că acolo unde este nevoie de Biserică, Biserica există", a declarat Elena Cristian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel