Mitrea: Până marți, Băsescu îl va numi pe Ponta premier

CONSILIUL NATIONAL PSD - CONSTANTA
CONSILIUL NATIONAL PSD - CONSTANTA

Miron Mitrea a declarat, joi, că președintele Traian Băsescu îl va nominaliza pe Victor Ponta pentru funcția de prim-ministru ”luni-marți”.

Întrebat când crede că va fi nominalizat Victor Ponta premier, Miron Mitrea a răspuns: "Luni-marţi"

"Am înţeles că mâine ( vineri - n.r) BEC va da rezultatele finale, le va publica. Sâmbătă-duminică-luni e timp de consultări între preşedinte şi partide, după care îl poate nominaliza pe primul ministru", a explicat Mitrea, la România TV. procedura nominalizării, urmând ca aceasta să continue odată cu convocarea noului Parlament.

Pe de altă parte, deputatul ales Florin Popescu (PDL) a prezentat un alt calendar: "Parlamentul se va întruni miercuri şi Victor Ponta va fi nominalizat prim-ministru. Probabil joi se vor întruni comisiile, iar vineri se va vota."

"Dacă aşa a decis populaţia, Victor Ponta va fi prim-ministru. Nu vom vota Guvernul, dar are o majoritate zdrobitoare", a mai spus democrat-liberalul.

De asemenea, liberalul Călin Popescu Tăriceanu a precizat că nu l-ar surprinde scenariul avansat de Mitrea, explicând că nu vede "altă posibilitate" decât cea a numirii ca premier al lui Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel