Mircea Dinescu, HAZ de NECAZ. "Trebuie plantat repede SPARANGHEL în curțile bisericilor"

Poetul Mircea Dinescu a răbufnit în direct în contextul măsurilor de restricție impuse de pandemia de COVID-19, în România.

Mircea Dinescu a vorbit despre măsurile impuse de pandemia de coronavirus și despre situația actuală a României, făcut o paralelă cu măsurile de pe vremea lui Ceaușescu.

"Pe vremea lui Ceușescu, când ieșeam din arest la domiciliu, nu completam nicio declarație și puteam să ies de mai multe ori pe zi. Acum, când avem 30 de ani de capitalism, parodie de capitalism, zic eu, e mai rău. Tot ce e mai frumos în țara asta a fost închis. Parcurile, bibliotecile, barurile etc. În schimb, ce sunt deschise?

Spitalele și aeroporturile pentru cules sparanghel. Eu vă dau o idee! Trebuie plantat repede în curțile tuturor bisericilor din România sparanghel, iar de Înviere putem veni să-l culegem. Că avem dreptul. Se poate culege spranghel. S-a dat dreptul de a culege sparanghel în Germania, putem să culegem și în România. Și așa, sparanghelul seamănă cu o lumânărică, așa", a declarat Mircea Dinescu, în direct la Realitatea PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel