Mircea Diaconu: Guvernul tehnocrat al lui Iohannis este o nereuşită din start

Europarlamentarul Mircea Diaconu crede că guvernul Cioloş este o construcţie pe care preşedintele şi-a dorit-o şi a fost foarte fericit să o aibă.


"Senzaţia mea este că guvernul e o construcţie a sa, ceea ce nu era treaba sa. A fost nereuşită din start fiindcă era ceva improvizat, atipic", a declarat Mircea Diaconu.

Europarlamentarul Mircea Diaconu judecă lucrurile din perspectiva legilor democraţiei. "Până la urmă, un guvern sau o guvernare trebuie să ajungă într-un punct al bilanţului - vorbesc de guvernarea cealaltă. Domnul Ponta trebuia să ajungă într-un punct al bilanţului. Bilanţul îl fac cetăţenii, votul următor decide clar dacă a fost bine sau rău, ăsta e mecanismul. Dacă cineva intervine pe traseu, atunci să-şi asume! (...) Asta e democraţia. Ceva imperfect, poate, de acord, dar altceva mai bun nu s-a inventat încă. Şi dacă cumva greşeşti făcând o asemenea construcţie, n-ai decât sau mi se pare firesc să spui: «Am greşit!». Nu să spui: «Nu e treaba mea!». Sau: «Copilul ăsta nu e al meu! A ieşit din mine, dar nu e al meu!». Ba da, este al tău!”, spune Mircea Diaconu, citat de ring.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel