Mircea Diaconu, despre o rețea virtuală. Cazuri concrete de abuzuri și "șmecherii"

Mircea Diaconu lucrează, alături de echipa sa, la un proiect inedit prin care vrea să îi promoveze pe oamenii valoroși și cu idei creative.

"Dorim să construim o echipă, o comunitate sub forma unei rețele virtuale, formată din oameni din toate colțurile lumii care doresc să vină alături de noi. Aveți idei, proiecte sau chiar soluții concrete? De abia așteptăm să le ascultăm și să încercăm împreună să facem cât mai mult BINE.
Poate suntem naivi, poate suntem prea optimiști, însă noi credem că fiecare strop de BINE pe care îl faci sau îl gândești, în orice formă sau moment, cu fiecare ocazie, se adaugă și este singura cale ce duce către BINELE pe care îl dorim și îl așteptăm pentru națiunea noastră și destinul ei în Europa. Așteptăm alături de noi oameni curajoși, dispuși să se implice cu adevărat", este mesajul publicat pe pagina de Facebook a lui Mircea Diaconu.

Cum vă puteți înscrie în această rețea virtuală

"Formularul de înscriere îl găsiți pe noul nostru site. Completați-l cu datele dumneavoastră. După ce veți primi acceptul de a face parte din echipa noastră, puteți propune proiecte, puteți vota sau ne puteți semnala cazuri concrete de abuzuri și "șmecherii"", conchide Mircea Diaconu.

Mai multe detalii AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel