Mircea Diaconu, decizie total neașteptată: Ne vedem anul viitor

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu a decis să amâne de acum tradiționalul tur al României, pentru a nu interfera în vreun fel cu activitățile electorale ale celor angrenați în campania pentru alegerile locale.

"În primul ocol al României, cel din 2014, am promis că, în calitate de europarlamentar, voi călători prin diferite zone ale țării în acest mandat, pentru a mă întâlni nu doar cu cetățenii care m-au sprijinit și mă sprijină în continuare, ci și cu toți cei care își doresc să mă cunoască personal. Anul acesta, însă, alegerile locale se desfășoară în perioada mai-iunie, exact perioada în care programul mi-ar fi permis să fac acest tur, așa că vă dau întâlnire cu drag la o cafea în luna mai anul viitor" a declarat Mircea Diaconu.

[citeste si]

În anul 2015, Mircea Diaconu și-a onorat promisiunea și a făcut ocolul României în trei etape, la volanul ARO-ului său galben, pentru a se întâlni și discuta cu cât mai mulți dintre simpatizanții și susținătorii săi. Alternativ, eurodeputatul a participat la activități cuprinse în calendarul Parlamentului European, la Bruxelles și Strasbourg.

Europarlamentarul a punctat totuși, că deși nu va pleca într-un tur efectiv al României, va merge în diverse orașe și zone din țară unde nu va rata ocazia de a se întâlni cu cei care doresc acest lucru. Toate aceste vizite vor fi anunțate pe site-ul său și pe pagina de facebook.

Deja a punctat numeroase întâlniri fiind prezent, pe parcursul unei săptămâni din mai, la Iași, Cluj și Bistra (județul Alba) pentru a participa la Festivalul "Serile Filmului Românesc", respectiv pentru a discuta despre simplificarea fondurilor structurale și de investiții în România și despre oportunitățile europene de finanțare pentru dezvoltarea întregii regiuni Roșia Montană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel