Mircea Băsescu sesizează CNA cu privire la „campania negativă“ dusă împotriva sa de Realitatea tv

mircea basescu
mircea basescu

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, sesizează Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la o "campanie negativă" împotriva sa susţinută de postul Realitatea tv.

Mircea Băsescu precizează, într-o sesizare transmisă preşedintelui CNA, Răsvan Popescu, şi obţinută de Agerpres, că, de câteva zile, postul de televiziune Realitatea tv duce o campanie negativă de presă împotriva sa, "fără a avea argumente care să indice o încălcare a legii".

"Sub titluri precum 'legături periculoase ale fratelui preşedintelui' sau 'legătura dintre Mircea Băsescu şi un personaj cercetat de DNA' s-a construit o campanie negativă de presă prin care s-a proiectat imaginea unui comportament ilegal sau imoral pe care l-aş fi avut. De asemenea, în emisiunea 'Testul de stres' din data de 19 februarie 2011, moderatorul Ionel Dancă a sugerat că un verdict al justiţiei ar fi fost greşit", se arată în sesizarea citată.

Mircea Băsescu îi adresează şefului CNA rugămintea de a preciza dacă respectiva emisiune, difuzată de postul Realitatea tv, respectă principiile unei informări corecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel