Mircea Badea, propunere pentru Angi Șerban, Bădiță și Dide

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a venit cu o propunere pentru Angi Șerban, Florin Bădiță și Cristian Mihai Dide.

Ideea i-a venit realizatorului TV după ce a văzut o filmare de pe Luju.ro din care rezulta un posibil consum de marijuana.

”În România, să fumezi marijuana este ilegal. În anumite locuri din SUA sau în Olanda este perfect legal. Asta strict cu privire la consum. Dacă fumează la Amsterdam, nu-i nicio problemă. Știți că, de exemplu, nici în alte țări nu există abuz în serviciu, dar în România există și chiar în accepțiunea sovietică. Dacă îl duci pe Bădiță la un examen toxicologic și a fumat marijuana în ultimul an, îi iese la analize. El poate să spună că a fost acum două luni în Amsterdam și a fumat acolo și că i se trage de acolo. Ok. Dacă Angi Șerban, Florin Bădiță, Cristian Mihai Dide sau alții doresc să meargă la test, mă duc și dau testul cu ei. Vedem cum iese”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

”Dacă tu ești un băiat care a cumpărat un joint și l-ai fumat este ilegal, dar nu pățești foarte nasol. Dacă ai luat o punguță și ai zis: ia bă și tu, ia bă și tu, este multă pârnaie pentru că vorbim despre distribuție de droguri”, a mai zis Mircea Badea.

Realizatorul TV a spus că în anumite liceele din România colcăie drogurile, într-o țară în care avem altă treabă - cum ar fi abuzul în serviciu, iar părinții trăiesc cu spaima că și copilul lor ar putea deveni captiv acestui viciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel