Ministrul Petrescu acuză PNL de plagiat, în programul de guvernare. ”HAOS TOTAL, este o FARSĂ”

Roxana Neagu / 24 oct 2019 / 17:54 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul interimar al Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, acuză Guvernul PNL de plagiat. În plus, el acuză că se fac confuzii în programul PNL și se propune inițierea unor proiecte deja începute sau chiar și finalizate. 

”În programul de guvernare al PNL, avem cam patru degete vizavi de ce înseamnă sectorul comunicațiilor, care reprezintă 6% contribuție în PIB. Fiind foarte scurt, mi-a luat sub un minut să mă uit pe document și, evident, m-am regăsit ca și viziune în câteva dintre idei.” a spus ministrul Alexandru Petrescu, la Antena 3.

Ministrul interimar al Comunicațiilor a precizat că a regăsit aceleași idei și, evident, același cuvinte, legate de un eveniment care va avea loc la 1 martie 2019, dând astfel un exemplu.

Ministerul, transformat într-o agenție care deja există

 

”Ține de moralitate și de nepricepere.” a spus Alexandru Petrescu. El a adăugat că ”Nu asta este principala problemă. Nu este nimic relevant în program. Se face confuzie de programe programatice europene, se fac angajamente pe acțiuni și demersuri care au fost deja începute și finalizate. Nu poți să propui să începi licitația 5G, care e deja începută. Mari lipsuri în ceea ce privește zona de comunicații și, evident, finalul: Ministerul Comunicațiilor nu va mai exista și va înlocuit cu o agenție pentru digitalizarea României în condițiile în care ea există, prin Agenția pentru Agenda Digitală a României. E un haos total, e o farsă, e absolut dezolant pentru un minister care păstorește un sector de IT cu care ne mândrim în România și produce valoare.”

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24