Ministrul lui Cioloș, răspuns la acuzațiile de legături cu oculta mondială

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzat în presă de legături cu oculta mondială, a vorbit sâmbătă seară, la Antena 3, despre relația pe care o are cu o rudă a sa, un unchi cunoscut în sistemul sanitar drept „Nic" Voiculescu, un „lobbyst" al marilor companii din domeniul pharma.

"Nu-mi dau seama dacă e unchi sau văr. Am verificat şi eu astăzi. Este o rudă de gradul cinci. Este ruda mea, este un om cu o carieră profesională în industria farmaceutică. El are o firmă de consultanță, bănuiesc că lucrează și cu industria pharma", a afirmat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu.

Ministrul Sănătății a precizat și când s-a văzut ultima dată cu ruda sa și că nu sunt apropiați, nu își fac concediile împreună.

Citește și: Ministrul Sănătății dă în judecată o publicație. De ce i-a distribuit postarea Alina Gorghiu

"Ultima dată când ne-am văzut a fost în octombrie anul trecut, într-o vizită în țară, înainte de a fi ministru. Aștept și eu să văd de ce sunt acuzat. Nu am habar de ce aș putea să fiu acuzat", a adăugat ministrul Vlad Voiculescu.

Întrebat cine crede că ar avea interes să-l decredibilizeze și de ce, ministrul Sănătății a răspuns scurt că simte că el "deranjează".

"Mi-ar plăcea să am această imagine  completă. Recunosc că nu am destul timp să îmi fac temele. Timpul meu la minister e scurt, așa încât încerc să folosesc timpul și energia pentru a face ceva bun acolo. Nu aș putea să spun cine este în spate. Am senzația că deranjez niște oameni, că deranjez anumite grupuri de interese, vorbim despre sectorul cu al doilea cel mai mare buget din România, vorbim despre un sector în care corupția e la fiecare pas", a punctat ministrul Vlad Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel