Ministru din guvernul Ponta tună și fulgeră: Sunteți catastrofal. Penibil

Bogdan Stanoevici, fost secretar de stat al Ministerului Culturii, îl face praf pe Vlad Alexandrescu după ce acesta se joacă de-a demisia din guvernul Cioloș.

"Cand am urcat pe scena acestui teatru al politicii, am stiut ca voi întâlni, ca si pe scena tetrului profesionist, actori care joacă roluri principale dar si figuranți, regizori care stiu sa lucreze cu actorul, dar si regizori care doar citesc indicatiile autorului. Si exact asta s-a intamplat.

Dar niciodata nu am asistat la o piesa de teatru atat de proastă, ca cea la care asistăm in ultimul timp, având in rolul principal cel mai catastrofal "actor" din istoria Ministerului Culturii, pe numele sau, Vlad Alexandrescu. Singura calitate a acestui "actor" penibil este talentul cu care foloseste cuvintele, ceea ce este normal pentru un intelectual. Atât... Haideți sa nu ne îmbătăm cu apă rece. Care reformă domnule Alexandrescu? Aceea prin care calcati in picioare legile țării? Aceea prin care ați adunat in jurul dv o gașcă de băieței si cateva fete care consideră ca pot sa trateze structurile culturale ale statului ca pe propria lor tarla de unde pot sa si împartă intre ei tot ce este destinat tuturor producătorilor si consumatorilor de cultura? Aceea prin care dati afara 30 de directori de muzee fara nici o noimă si angajați altii fara nici un criteriu? De altfel ministerul pe care din pacate il conduceți (spre prăpastie) tocmai a pierdut procesul intentat de catre directoarea MNAR pe care ați concediat-o fara nici un motiv, pentru a numi un apropiat al dv. Va laudati cu Rosia Montana, dar uitati de legatura foarte strînsă dintre cel pe care l-ati numit la conducerea INP si Gabriel Resources... Si lista "reformelor" despre care tot vorbiți este foarte lungă...

Chiar nu aveti nici o urma de bun simt? Chiar sunteți lipsit de caracter? Chiar sunteți atat de ahtiat de putere încât nu vreti sa va dezlipiti de scaun? Sau vreti doar sa va semnati singur deplasarea la Festivalul de la Cannes ca sa va plimbati impreuna cu apropiații dv pe banii statului? Aveti impresia domnule Alexandrescu ca puteti face chiar ce vreți fara să țineți cont de regulile si legile acestei țări? Atenție domnule Alexandrescu...

Să nu va imaginati ca cei care va susțin, pentru ca va sunt rude, sau foarte apropiati, sau pentru că vreți să le dați pe mână controlul banilor din Cultura, vă pot apăra in fața unei structuri a statului ce semneaza cu trei initiale. Nu vă jucați cu focul, pentru că o să va ardeti... Si doare. Nu ne jucam de-a "soarecele si pisica" si nici de-a "uite demisia, nu-i demisia"... LUATI-VA JUCĂRIILE, SECRETARII DE STAT SI CONSILIERII IN INCOMPETENȚĂ SI PLECAȚI ACASĂ. Poate mai puteti salva ceva din imaginea dv. Atât cat v-a mai rămas", a spus Bogdan Stanoevici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel