Traian Băsescu, umilit de Maria Flucsa, ex-ministru comunist

Fostul ministru comunist al Industriei Ușoare, Maria Flucsa, l-a făcut praf pe președintele Traian Băsescu, pe care-l cunoaște încă din perioada comunistă, când îi era subaltern. 

"Sunt puțin uimită. Cred că le dăm prea multă atenție în loc să-i trimitem pe scurtătură. De ce să justificăm noi prostiile pe care le face Băsescu. Băsescu trebuie să fie într-un singur loc, la răcoare", a spus Maria Flucsa, la "Sinteza Zilei". 

VEZI și: Ministru din comunism dezvăluie cine este cu adevărat Traian Băsescu. Mihai Gâdea: E înspăimântat

Fostul ministru al Industiei în perioada comunistă a povestit, într-o emisiune anterioară a “Sinteza Zilei”, ce probleme a întâmpinat, în perioada în care era în funcţie, din cauza lui Traian Băsescu, şef al reprezentanţei Navrom la Anvers la acea vreme. “Nu am întâlnit în viaţa mea un om mai viclean ca Traian Băsescu”, spunea fostul ministru comunist. Maria Flucsa a dezvăluit că președintele venea încărcat de pe navă și "dădea cadouri peste tot şi nimeni nu îl reclama". 

(w670)

“Ceea ce v-am spus pare un nimic cu ceea ce se petrece astăzi și consider că suntem un popor care nu reacționăm la timp. E bine că discutăm problema, dar nu-i sufiecient. Acum, să fie președinte un asemenea om, să facă ce vrea, cui dă el socoteală? Cui? O să treacă și chestiunea asta, o să vedeți. Degeaba discutăm noi dacă organele în drept nu intră în funcțiune și nu-și fac treaba cum trebuie", a spus, joi, fostul ministru al Industriei, Maria Flucsa, la "Sinteza Zilei". 

"Când șarpele vine să te muște, îi tai capul", a spus fostul ministrul al Industriei, despre o singură soluție ce ar mai putea exista în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel