Mihail Neamțu, demisie de la șefia partidului Noua Republică: A sosit momentul unei retrageri

Liderul unui partid din România a anunțat, duminică seară, că a demisionat din funcția pe care a deținut-o timp de trei ani.

Mihail Neamțu, preşedintele partidului Noua Republică, într-o postare pe contul său de socializare, precizează că "a sosit momentul unei retrageri" și că se va dedica, în viitor, vieții de familist.

Mihail Neamțu s-a căsătorit-FOTO

"Există momente în viață când ierarhia priorităților noastre se resetează.
O întâmplare fericită petrecută-n familia mea face obligatoriu acest anunț. Sunt astăzi soț și viitor tată, ceea ce n-am fost în perioada fierbinte de structurare a mișcării Noua Republică.
Trei ani de viață adultă i-am dedicat, cu timp și fără timp, vieții în Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri. De astăzi, 16 martie 2015, renunț la funcția de Președinte al singurului partid românesc afiliat încă din 2013 la Alianța Conservatorilor și a Reformiștilor Europeni.
Doresc să mulțumesc fiecărui om în parte care mi-a oferit încrederea și tuturor echipelor cu care-am lucrat. Vreau să vă felicit pe toți pentru c-ați dat un uriaș impuls de speranță democratică unei Românii blocate-n deznădejde", a scris Mihail Neamțu, pe Facebook, redând o parte din comunicatul de presă postat pe site-ul partidului, în care prezintă și palmaresul activitații sale la șefia partidului, dar și "umbre sau nereușite incluse în mandatul său de Președinte exercitat oficial pe durata a 32 de luni".  

Mihail Neamțu, atac la M10, partidul Monicăi Macovei: Magistrală de metrou

"De astăzi începând, renunț la toate atribuțiile politice și administrative care-mi reveneau ca Președinte al partidului Noua Republică. O echipă de oameni liberi și demni, aleși la Congresul extraordinar din 2014, va duce mai departe flacăra Dreptei conservatoare pentru alegerile locale din 2016. Voi coopera activ pentru asigurarea unui interimat.

În ceea ce mă privește, rămân simplu membru al Partidului și voi susține mai departe, în spațiul public sau privat, valorile noastre fondatoare: libertatea, dreptatea, munca, familia, credința", conchide Mihail Neamțu.

În octombrie 2011, se înființa Asociația Noua Republică, inițial o platformă civică cu personalitate juridică, desfășurându-și activitatea în baza documentului fondator al acestei asociații. În iulie 2012, formațiunea a devenit partid politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel