Mihai Gâdea atrage atenția: Este de o gravitate uriașă!

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei", Mihai Gâdea, atrage atenția instituțiilor statului cu privire la decizia instanței pentru Mircea Băsescu, condamnat la patru ani de închisoare.

"Ceea ce este, din păcate, stupefiant este că Izaura care și-a cerut banii înapoi- și am văzut și filmul flagrantului, Antena 3 a difuzat și acel fil- va face o închisoare de mai lungă durată decât Mircea Băsescu. Băsescu Mircea probabil va scăpa cu șase luni de zile sau mai puțin, iar Izaura are 4 ani și jumătate pentru că și-a cerut banii înapoi. Nu prea mai am așteptări foarte serioase de la instanțele din Constanța, dar cred că CSM și celelalte instituții ar trebui să se sesizeze. Este de o gravitate uriașă modul în care s-a încercat această ieșire pentru Mircea Băsescu și cred că avem semne uriașe de întrebare cu privire la cât de stat de drept e România, cât de independentă este justiția și dacă nu cumva am avut de-a face cu o altă negociere, așa cum Mircea Băsescu negocia pentru Bercea Mondial", a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

El a precizat că și șapte ani de închisoare, atât cât au cerut procurorii, i s-ar fi părut puțin pentru Mircea Băsescu. Mihai Gâdea a subliniat că Traian Băsescu nu a fost audiat, nu au fost făcute percheziții și cei care și-au cerut banii înapoi au primit pedepse mai mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel