Gâdea, apel pentru viața unui copil, în emisiune: M-a rupt sufletește!

Miahi Gâdea a făcut un apel, în această seara, către toți românii care pot salva o viață. Viața unui copil, bolnav de encefalită, ai cărui părinți sunt disperați.

"În seara asta, vreau să fim din nou solidari şi să ne luăm de mâini şi să facem ceva împreună. Împreună putem salva o viaţă, în seara asta. Este o campanie pe Facebook care pe mine, pur şi simplu, m-a rupt sufleteşte. Oameni care nu se cunosc şi care au făcut o comunitate foarte mare pentru un copil. Mulţi dintre ei nu au bani, nu au sume mari ca să le dea pentru acest copil, pe care părinţii îl alintă Bubu. Nu au. Şi, atunci, pentru Bubu, şi-au scos tot felul de lucruri la vânzare, la licitaţie. Sumele nu sunt mari", a transmis Mihai Gâdea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Bubu se luptă pe un pat de spital"

"Bubu, în aceste ore, se luptă, pe un pat de spital, pentru viaţa lui. Dacă intraţi pe pagina de Facebook Împreună pentru Bubu, faceţi-o! Credeţi-mă, veţi fi atât de impresionaţi... Acolo veţi vedea live-uri ale mamei lui. Dacă veţi vedea un singur live, nu aveţi cum să treceţi mai departe fără să faceţi ceva (...) Sunt primul care donează", a adăugat prezentatorul tv.

Unde puteți dona pentru Bubu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel