Mihai Fifor: Continuăm lupta, alături de Viorica Dăncilă

Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES
Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a transmis un mesaj în care anunţă că "lupta pentru țara noastră și pentru fiecare român nu se încheie astă seară, ci abia începe".

"Vă mulțumesc tuturor pentru munca depusă și pentru că ați ales astăzi să votați cu inima, să votați pentru români și pentru România. Lupta pentru țara noastră și pentru fiecare român nu se încheie astă seară, ci abia începe. Ați ales astăzi să înlocuiți ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. Suntem mai puternici decât am fost în 26 Mai pentru că ne-am recâștigat încrederea în noi, dar și pe cea a cetățenilor români care ne-au votat în 2016.

De ce este doar începutul luptei împotriva lui Iohannis si a celui care a recunoscut la Zagreb că a dărâmat un guvern al României pentru interese externe ? Pentru că am toată convingerea că acest lucru, dar și numărul de voturi de astăzi ne dă acea forță de a lupta împreună pentru a câștiga alegerile locale și pe cele parlamentare", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Mesaj de susţinere pentru Viorica Dăncilă

"Mulțumesc echipei minunate care ne-a fost alături, mulțumim tuturor celor care ne-au însotit de-a lungul acestor luni, colegilor care au crezut și cred în continuare într-o Românie unită, cetățenilor care ne-au primit cu drag în sufletele lor. Pentru ei vom continua să luptăm, alături de cea care ne-a demonstrat ce înseamnă curajul, demnitatea și dragostea de țară, președintele nostru, Viorica Dancilă!", a încheiat Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel