Mihaela Iorga, procurorul dat afară de Kovesi din DNA: Devine efectiv o răzbunare

Procurorul dat afară din DNA, Mihaela Iorga a vorbit la TVR 1 despre comunicatul DNA.

Întrebată ce se urmărește cu această acțiune, procurorul a răspuns: ”Până astăzi am pornit de de la ideea bunei credințe, acum încep să cred că pe de o parte se dorește a se decredibiliza actul de revocare care este total nefundamentat din punctul meu de vedere, iar pe de altă parte cred că devine efectiv o răzbunare. O răzbunare pentru faptul că am îndrăznit să spun că nu este corect ceea ce s-a făcut într-un anumit dosar, în dosarul privind scurgerile de informații pentru că se anchetează fapte care nu există, pentru că am îndrăznit să spun că procedura urmată nu a fost cea corectă, pentru că am sesizat Inspecția Judiciară, pentru că am spus că cererea de revocare este nefundamentată.”

Aceasta susține că această acțiune a DNA a avut ca scop acoperirea scandalului provocat de interviului dat de Doru Țuluș unei televiziuni din Bulgaria.

Procurorul a afirmat faptul că o astfel de procedură a mai fost folosită și în alte situații, însă a refuzat să explice concret care au fost acelea.

”Cu siguranță acest test poligraf a fost doar o scuză”, a mai adăugat aceasta.

Iorga a continuat prin a spune că nu a perceput ca pe o problemă ceea ce era între dânsa și Laura Codruța Kovesi, subliniind faptul că a avut cu șefa DNA doar o relație instituțională: ”Personal, am crezut că dânsa a acceptat punctul meu de vedere. Nu am realizat până astăzi că s-au acumulat nemulțumiri în timp care au culminat probabil cu revocarea.” 

”Ar putea urma orice după comunicatul de astăzi”, a mai spus aceasta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel