MH17, Ucraina. Sora studentului român care a fost în avionul groazei, mărturii cutremurătoare

Andrei Anghel, studentul de la UMF Cluj care a murit, împreună cu prietena sa, în tragedia aviatică din Ucraina, voia să facă cercetare la finalul facultăţii şi să găsească un tratament pentru cancer. Duminică seară, la "Sinteza Zilei", sora lui a făcut mai multe declarații despre Andrei Anghel.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Răsturnare de situație la Digi24. Radu Paraschivescu prezintă o conversație cu Ana Iorga Mihail

"Era un tânăr foarte fericit și plin de viață și îi plăcea foarte tare să învețe. Voia să studieze în România, acolo unde a învățat și bunica noastră. Voia să schimbe lumea și credea că poate să facă acest lucru prin medicină. Își dorea ca lumea să fie un loc mai mult pentru toată lumea. Bunica este doctoriță, mama este asistentă și a vrut să facă și el Medicină. Era foarte interesat de știință. Era interesat de ce tot ce ținea de știință. Cred că de aceea i-a plăcut medicina... pentru că erau multe lucruri de învățat", a spus Alexandra, sora studentului Andrei Anghel, mort în accidentul aviatic din Ucraina.

"Eu am văzut știrile despre accident, dar nu am citit articolul în sime, am crezut că este pur și simplu încă un accident. Nu m-am gândit că s-ar putea să fi fost fratele meu în avion. M-a anunțat o prietenă pe Facebook. Încă nu vreau să cred că s-a întâmplat așa ceva. Nu vreau să cred. Vreau să cred a fost o greșeală. Era atât de tânăr și își dorea să facă atâtea lucruri... Avea multe planuri", a mai zis Alexandra Anghel.

"Am făcut atâtea chestii împreună și toate erau atât de importante. Au fost multe chestii pe care nu le voi uita. Înainte să se mute în România, eram foarte apropiați. Mi-a fost foarte greu când a plecat. 23 de ani am fost doar împreună. De când a plecat l-am văzut doar de trei-patru ori. Toate amintirile pe care le am cu el sunt foarte speciale", a adăugat sora studentului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel