MESAJE DE SĂRBĂTORI: Sfaturi pentru eficiență maximă a SMS-urilor trimise

Mesaje
Mesaje

Sociologul Codrin Scutaru a prezentat pe blogul personal mai multe sfaturi pentru persoanele care trimit mesaje de sărbători, astfel încât acestea să fie eficiente și să își atingă scopul.

"Cred că primim cu toţii mesaje de genul: 'Neaua albă a Crăciunului să călăuzească Moşul către clinchetul zurgălăilor şi al inimii tale bune, fie ca aceste Sărbători să fie cu adevărat momentul în care emoţiile care te cuprind să facă şi să dreagă etc..(urmate de semne indescifrabile în formă de brad sau whatever)...semnat Familia Ionescu'
 
Sunt primele la care dau Delete sau Ignorre", își începe Codrin Scutaru postarea.

 

Vezi și: Ce le urează Google românilor astăzi

 
 
Iată sfaturile care vă pot ajuta să aveți într-adevăr succes cu mesajele pe care le veți trimite de sărbători:
 
"Să vă zic ceva. Dacă tot vrem să trimitem mesaje cuiva de Sărbători, am putea aplica câteva reguli simple:
 
1. Să le scriem în clar numele celor cărora le scriem: gen Dragă Diana sau Stimate domnule profesor Zamfir. Oamenii iubesc să le rosteşti sau să le scrii numele. E primul lucru pe care-l aud când sunt mici...şi mai e ceva, arată că te gândeai într-adevăr la ei când ai scris mesajul.

2. Să scriem ceva personalizat persoanei căreia îi facem urarea. SMS-ul, mesajul pe facebook sau pe Whatsapp e ca un mic cadou, dacă îţi pasă de omul căruia îl trimiţi, arată-i asta.Gândeşte-te la relaţia dintre tine şi persoana respectivă şi scrie câteva cuvinte încărcate de o minimă trăire şi păsare.
 
Ai să-mi spui că ai prea mulţi prieteni. Păi tot atât de mulţi ai când ai nevoie de ajutor, când ai nevoie de un sfat? 
 
Ai prea multe obligaţii? Şefului şi obligaţiilor tale nu le pasă de mesajele tale şablon. Iar cei cărora le datorezi recunoştinţă, nu merită să fie persiflaţi de un şablon ieftin.
 
Scrie o listă cu oamenii care contează cu adevărat în viaţa ta. Nu va fi mare. Sună-i sau scrie-le sms-uri sau mesaje personalizate. Pentru că merită. 

Nu mai arunca-n eter mesaje prosteşti care nu spun nimic. Nu ajung la inima nimănui. Oamenii nu merită gesturi superficiale de Crăciun, poate că îi fac să se simtă la fel de neimportanţi ca gestul tău. Şi nimeni nu merită asta", mai scrie Codrin Scutaru.

 

Citește și: RATB și METROREX, program de CRĂCIUN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel