Mesaj viral pentru susținerea lui Streinu Cercel: „El este prietenul meu!”

Cunoscutul regizor, scenarist și critic de film Laurențiu Damian a transmis un mesaj în contextul scandalului în care e implicat profesorul Adrian Streinu Cercel.

Mesajul postat de regizorul Laurențiu Damian, pe pagina personală de Facebook, a devenit viral, strângând aproape 5.000 de aprecieri și 2.000 de distribuiri.
 
Redăm integral mesajul:
 
„El este prietenul meu !
 
Nu, nu este prieten pe facebook, unde adunăm în neștire zeci de prieteni, unii necunoscuți, alții cu fotografii false, cu identități false, nu, el este prietenul meu real. Împreună cu el am făcut liceul. Promoția mea ar putea să dea acestei nații trei guverne! El este, în mintea mea, tânărul care prin clasa X a nu a mai văzut decît chimie, anatomie și iarăși chimie...iar astăzi prietenul meu este un savant! Dar nu pentru asta este prietenul meu! Nu pentru că m-a salvat, când m-am dus la el ca o rufă și m-a pus pe picioare în trei zile. El este prietenul meu pentru că este un altfel de profesor universitar doctor. Un om care ajută, un om care răspunde la telefon chiar dacă este în aeroport sau la o conferință internațională, un om care îmi spune mie și nu numai mie... la orice oră! Sunt aici!
 
El este prietenul meu pentru că, atunci când a venit în locul marelui profesor Căruntu care se pensiona i-a spus:
 
- Vă rog să rămâneți în cabinet cât veți dori, am nevoie de dumneavoastră!
 
Prietenul acesta al meu pe nume Adrian Streinu Cercel face parte din multe comisii internaționale de prestigiu, unde se adună elita medicinii mondiale, nu de-alde Tătaru!
 
Pe prietenul acesta al meu nu l-a interesat politica unde iată, cam pretutindeni se mai adună și cei fără ocupație și mai ales cei fără vocație!
 
Dar cred că prietenul meu suferă atunci când cineva aruncă cu noroi în munca lui. Când oamenii fără să cumpănească se reped precum hienele și fac același zgomot, un lătrat subțire, continuu și enervant!
 
Adrian va rămâne mereu prietenul meu! Pot merge oricând să îl văd fără să mă lovesc de pază, de șefe de cabinet, de telefoane la care nu răspunde nimeni, de ziduri înalte ca să nu vezi averea unora, de mașini blindate!
 
Pe legitimația cu care intru în biroul lui Adrian, unde un perete este plin de diplome și excelențe, scrie un singur lucru: PRIETEN!
 
Și nu mă controlează nimeni!”, a transmis regizorul Laurențiu Damian, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel