Mesaj dur al lui Boc pentru Antonescu: Opoziţia nu este "Nufărul"

Fostul premier Emil Boc îi transmite liderului PNL, Crin Antonescu, că nu poate apărea de azi pe mâine în postura "unui crai nou și pe cal alb" care trebuie să reformeze România, după ce guvernarea USL a compromis dezvoltarea țării, pentru că Opoziția nu este spălătoria "Nufărul".

„Opoziţia nu este "Nufărul" să îl spele pe Crin Antonescu, numai la "Nufărul" te speli peste noapte, Antonescu nu cred că poate utiliza spălătoria "Nufărul" şi să fie astăzi crai nou şi pe cal alb, înger neprihănit. Are de plătit poliţele USL şi le are de plătit în continuare. Antonescu nu este nici calul alb şi nici îngerul care trebuie să reformeze România. El este alături de USL şi este cel care a compromis doi ani dezvoltarea României. Crin Antonescu este la fel de părtaş ca şi Victor Ponta la tot ce au făcut în ultimii doi ani, nu poate apărea de azi pe mâine că sunt curaţi şi îngeri, trebuie să îşi asume tot ceea ce nu au făcut în aceşti doi ani şi faptul că au susţinut cel mai corupt guvern şi au oprit modernizarea României”, a declarat actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, într-o conferință de presă, citează Mediafax.

În plus, fostul premier a susținut și că PNL nu este vocea autorizată a opoziţiei, "nu poate emite pretenţii de a fi fata care vine mireasă şi ia stindardul opoziţiei şi îl duce mai departe".

Mai mult, Emil Boc a arătat că spre deosebire de guvernarea PDL care a promovat 11 reforme fundamentale ale statului român, a restabilit echilibre bugetare şi și-au asumat măsuri nepopulare economice, cea a USL a compromis şi ratat doi ani de modernizare a României, beneficiind de pe urma eforturilor şi suferinţelor românilor din anii 2010-2011 şi de rezultatele reformelor pe care democrat-liberalii le-au promovat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel