Mergi în Vama Veche? Rafila: NEAPĂRAT să faci asta!

Profesorul Alexandru Rafila a atras atenția asupra măsurilor de protecție de care trebuie să țină cont oamenii când pleacă în vacanțe. Acesta susține că mulți oameni consideră aceste măsuri niște pedepse, nu măsuri care îi protejează de infecția cu coronavirus. 

Acesta susține că mulți oameni consideră aceste măsuri niște pedepse, nu măsuri care îi protejează de infecția cu coronavirus. 

Ce măsuri recomandă Alexandru Rafila în timpul vacanțelor

,,Le recomand oamenilor care merg în vacanță să aplice niște măsuri de minimă protecție pentru sine și să nu le perceapă ca un soi de pedeapsă. Aceasta este problema. Multă lume percepe aceste măsuri ca un soi de pedeapsă și la un moment dat când dispare constrângerea administrativă scăpăm de pedeapsa, scăpăm de mască, nu ne mai spălăm pe mâini, stăm foarte apropiați în grupuri mari. Nu numai în România se întâmplă acest lucru. Am vorbit cu o colegă care lucrează în Germania și îmi povestea că a fost la Berlin unde există un pod pietonal, unde sute de tineri stau în fiecare seară, mănâncă pizza și beau bere în lipsa altor locuri unde pot face acest lucru. Acest lucru se întamplă și în alte societăți, nu este ceva neobișnuit. Important este dacă acest lucru se întamplă la majoritatea cetățenilor sau aceste lucruri sunt excepții., a declarat Alexandru Rafila la Digi 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel