Melania Trump, DISCURS la Convenţia republicană: Donald Trump nu doar vorbeşte, el obţine rezultate!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

"Avem nevoie de încă patru ani ca soţul meu să fie preşedintele nostru", a declarat marţi Melania Trump, lăudându-l în special răspunsul său la "teribila pandemie" de COVID-19.

"Nu este un om politic tradiţional. Nu doar vorbeşte, el obţine rezultate", a spus prima-doamnă a Statelor Unite, criticând de mai multe ori atitudinea media, ca un ecou al atacurilor repetate ale preşedintelui american. În a doua zi a convenţiei republicane unde noul coronavirus a fost rar menţionat, fosta manechină de origine slovenă, în vârstă de 50 de ani, a făcut diferenţa insistând asupra ravagiilor cauzate de virus.

"Din martie, vieţile noastre s-au schimbat radical (...). Ştiu că mulţi oameni sunt îngrijoraţi, vreau să ştiţi că nu sunteţi singuri", a declarat ea din grădina Casei Albe, relatează miercuri France Presse. Promiţând că "Donald" va face tot posibilul să aibă grijă de toţi cei afectaţi, ea a denunţat "atacurile" taberei democrate şi "bârfele difuzate" de mass-media.

Discurs mult aşteptat



Cu zece săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale, discursul celei de-a treia soţii a lui Donald Trump era mult aşteptat. Foarte discretă de la venirea sa la Casa Albă, ea nu a făcut niciodată o astfel de pledoarie pentru soţul său, mai mare cu 24 de ani.

Odată cu citirea acestui discurs, prima-doamnă speră de asemenea să fie uitat fiasco-ul din 2016. Primul ei mare discurs la convenţia republicană în care a preluat pasaje întregi dintr-un discurs al unei alte "First Lady", mult mai prezentă: Michelle Obama. La fel ca în prima seară, familia preşedintelui a ocupat un loc central, cu discursurile copiilor săi născuţi din căsătorii anterioare: Eric şi Tiffany Trump (36 şi respectiv 26 de ani).

Luni, fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr, a rezumat viitoarele alegeri prezidenţiale - o alegere între "biserică, muncă şi şcoală" şi "revoltă, jafuri şi vandalism". Şi a lăudat reacţia la virusul "venit din China". Miliardarul va accepta oficial şi pentru a doua oară nominalizarea partidului său joi, într-un discurs în grădina Casei Albe, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel