Melania, cel mai popular membru al familiei Trump - SONDAJ

Crişan Andreescu / 20 ian 2018 / 09:36 Salveaza PDF Comentarii

Melania Trump, prima doamnă,  este în prezent cea mai populară persoană din familia Trump, relevă un nou sondaj de opinie Economist/YouGov, citat de DPA. 

Ea este mai populară decât soţul său, dar şi decât fiica lui Trump, Ivanka. Conform sondajului, realizat pe un eşantion de 1.500 de persoane, 48% dintre cei intervievaţi au exprimat o opinie favorabilă faţă de Melania Trump, în timp ce 33% au spus că au o părere nefavorabilă.

Potrivit  sondajului, 43% au o opinie favorabilă despre preşedintele Donald Trump, în timp ce 52% au o părere nefavorabilă. Este 'tipic pentru primele doamne, care sunt în mod frecvent mai bine văzute decât soţii lor politicieni, chiar şi atunci când mulţi americani le evaluează politic', a explicat YouGov.

Ivanka Trump are un rating favorabil de 41%, iar soţul ei Jared Kushner, de doar 25%, opiniile nefavorabile situându-se în jurul la 45% pentru fiecare dintre ei. Donald Jr. şi Eric, fii lui Trump, se bucură de o cotă de popularitate în rândul opiniei publice de numai 36% şi, respectiv, 32%, a mai relevat sondajul. (Agerpres) 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11