Melania, cel mai popular membru al familiei Trump - SONDAJ

Crişan Andreescu / 20 ian 2018 / 09:36 Salveaza PDF Comentarii

Melania Trump, prima doamnă,  este în prezent cea mai populară persoană din familia Trump, relevă un nou sondaj de opinie Economist/YouGov, citat de DPA. 

Ea este mai populară decât soţul său, dar şi decât fiica lui Trump, Ivanka. Conform sondajului, realizat pe un eşantion de 1.500 de persoane, 48% dintre cei intervievaţi au exprimat o opinie favorabilă faţă de Melania Trump, în timp ce 33% au spus că au o părere nefavorabilă.

Potrivit  sondajului, 43% au o opinie favorabilă despre preşedintele Donald Trump, în timp ce 52% au o părere nefavorabilă. Este 'tipic pentru primele doamne, care sunt în mod frecvent mai bine văzute decât soţii lor politicieni, chiar şi atunci când mulţi americani le evaluează politic', a explicat YouGov.

Ivanka Trump are un rating favorabil de 41%, iar soţul ei Jared Kushner, de doar 25%, opiniile nefavorabile situându-se în jurul la 45% pentru fiecare dintre ei. Donald Jr. şi Eric, fii lui Trump, se bucură de o cotă de popularitate în rândul opiniei publice de numai 36% şi, respectiv, 32%, a mai relevat sondajul. (Agerpres) 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26