Melania, cel mai popular membru al familiei Trump - SONDAJ

Melania Trump, prima doamnă,  este în prezent cea mai populară persoană din familia Trump, relevă un nou sondaj de opinie Economist/YouGov, citat de DPA. 

Ea este mai populară decât soţul său, dar şi decât fiica lui Trump, Ivanka. Conform sondajului, realizat pe un eşantion de 1.500 de persoane, 48% dintre cei intervievaţi au exprimat o opinie favorabilă faţă de Melania Trump, în timp ce 33% au spus că au o părere nefavorabilă.

Potrivit  sondajului, 43% au o opinie favorabilă despre preşedintele Donald Trump, în timp ce 52% au o părere nefavorabilă. Este 'tipic pentru primele doamne, care sunt în mod frecvent mai bine văzute decât soţii lor politicieni, chiar şi atunci când mulţi americani le evaluează politic', a explicat YouGov.

Ivanka Trump are un rating favorabil de 41%, iar soţul ei Jared Kushner, de doar 25%, opiniile nefavorabile situându-se în jurul la 45% pentru fiecare dintre ei. Donald Jr. şi Eric, fii lui Trump, se bucură de o cotă de popularitate în rândul opiniei publice de numai 36% şi, respectiv, 32%, a mai relevat sondajul. (Agerpres) 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel