Medicul Ianceu, gânduri sincere: Mulțumesc că trăiesc

sorin ianceu
sorin ianceu

Accidentul aviatic care s-a produs în Munții Apuseni a lăsat în urmă regrete și durere. Medicul Ianceu, unul dintre supraviețuitorii teribilului eveniment, a făcut câteva declarații emoționante chiar din secţia de terapie intensivă a Spitalul de Urgenţă din Cluj Napoca, acolo unde este internat.

Doctorul Sorin Ianceu spune că nu caută vinovați. Mulțumește salvatorilor pentru faptul că este în viață și că ai săi copii au un tată care poate să aibă în continuare grijă de ei.

"Noi am pierdut la un moment dat noţiunea timpului. Ştiam că eram într-o luptă contracronometru pentru vieţile noastre (...). Eu nu caut vinovaţi. Mulţumesc că trăiesc, mulţumesc faptului că ai mei copii au un tată şi în cadrul anchetei, noi toţi cei care suntem aici, la Cluj, ne-am constituit martori, nu victime. Nu avem nici măcar cea mai mică pretenţie de la nimeni", a spus doctorul Sorin Ianceu, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Acesta a relatat trăirile sale de după tragedia aviatică din Apuseni, muţumind pentru faptul că se află în viaţă. "După data de 20, fiecare zi şi noapte, fiecare clipă, au fost marcate în primul rând de gânduri bune. Au fost pline de mulţumiri faţă de acei oameni simpli, din vârful muntelui, care au venit să ne caute, deşi nu era treaba lor. Am mulţumit şi nu ştiu dacă vom avea vreodată cuvinte să mulţumim acestui colectiv deosebit care ne-a îngrijit aici în Spitalul de Urgenţă Cluj Napoca. Eu personal am mulţumit pentru încă o şansă la viaţă şi pentru faptul că în 20 ianuarie noi am renăscut", a mai spus medicul Ianceu, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel