Medicul Adrian Negoiță, deces. Prima ipoteză

Adrian Negoiță, șeful secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, a fost găsit mort sâmbătă dimineață, în curtea locuinței familiei din Vadu Oii. Potrivit reporterbuzoian.ro, medicul de 36 de ani ar fi murit în urma unui accident stupid, împiedicându-se pe scări și căzând cu capul de bordură, însă a fost deschisă și o anchetă criminalistică.

Pe 22 iunie, dr. Adrian Negoiță împlinise 36 de ani, iar vineri își invitase colegii de la Spitalul Fundeni, acolo unde efectua operații, pentru a sărbători împreună la locuința părinților săi din Vadu Oii, comuna Gura Teghii.

Prima ipoteză conduce către varianta unui accident, însă a fost deschisă și o anchetă criminalistică, fiind vorba totuși despre o moarte suspectă. În cursul nopții, medicul ar fi ieșit în curte, s-ar fi împiedicat pe treptele casei și s-ar fi lovit cu capul de bordură. Colegii săi l-au găsit azi-dimineață, în jurul orei 08:00, zăcând fără suflare în curte. Toate eforturile de resuscitare a tânărului medic au fost zadarnice.

Medicul Adrian Negoiță era căsătorit și avea două fetițe. Soția sa era farmacistă și locuia la Brăila, însă urma ca întreaga familie să se reunească la Buzău, acolo unde tânărul cardiolog alesese să își construiască o carieră în urmă cu doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel