Medicii vor să atace sistemul prin... medicina muncii

[] []

23 oct 2016 / 17:31
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Medicul Florin Chirculescu a reacționat după ce colega sa, doctorul Alina Todoran, a venit cu o propunere interesantă pentru lumea medicală.

"Legat de problema gărzilor, doamna doctor Alina Todoran, de la Cluj, ne-a făcut o propunere teribil de interesantă: ce-ar fi ca toți medicii să se ducă la cabinetele de medicina muncii și să-și efectueze LA SÂNGE consulturile periodice, pentru a demonstra, negru pe alb, de ce maladii suferă. După ce o să aflăm cum stăm cu sănătatea, poate că o să se gândească și colegii noștri din Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților pe cine trimit să facă enșpe mii de gărzi, doar pentru că așa au chef unii care se trezesc tot timpul cu fața la cearșaf. că așa au chef unii care se trezesc tot timpul cu fața la cearșaf.

[citeste si]

O să încep prin a mă autodenunța: am cataractă operată (după ce mi-am examinat radiologic pacienții pe un Eltek din ăla vechi, timp de vreo zece ani), mai am o boală de nenumit :) (operată și ea), din cauză că n-aveam cum să ajung când trebuia prin toaletele spitalelor în care făceam gărzi, și mai am o fractură de astragal, dobândită la cățărare, în Piatra Craiului, pe traseul Hercule (grad VIII A, ah...). Încep să mă întreb: oare mai am voie să fac gărzi în condițiile astea? À bon entendeur, salut!", a scris medicul Florin Chirculescu pe Facebook.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26