Max Verstappen, dublul campion mondial de Formula 1, surprins încâlcând reguli de circulație

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dublul campion mondial de Formula 1 Max Verstappen a fost văzut, într-o înregistrare video publicată pe rețelele sociale, conducând cu peste 120 kilometri pe oră, în loc de 90 kilometri pe oră, într-un tunel de pe autostrada A8, în apropiere de Nisa. Potrivit codului rutier francez, Verstappen se face vinovat de încălcarea mai multor reguli.

Videoclipul, postat sâmbătă pe Instagram, a devenit viral. În el se vede cum Max Verstappen, de 25 de ani, se află la bordul maşinii sale Aston Martin Valkyrie, în tunelul Canta-Galet, pe autostrada de ocolire Nisa-Nord, A8, transmit Nice-Matin şi France Bleu Côte-d'Azur.

Acesta circula cu 124 km/h în loc de 90 km/h, cât este permis. Înregistrarea video a fost postată de Mark Cox, un prieten al olandezului, dublu campion mondial de Formula 1 şi rezident la Monaco. Pilotul Red Bull pare să fi încălcat mai multe norme ale codului rutier: poartă căşti pe urechi, conduce pe banda din stânga şi ţine volanul cu o singură mână.

Potrivit France Bleu, "videoclipurile postate pe reţelele de socializare sunt verificate de o unitate specializată a jandarmeriei naţionale, care poate fi chemată la faţa locului. În zonă există un radar de viteză, deci este posibil ca şoferul să fi fost văzut". Campionatul de Formula 1 se reia duminică, la Zandvoort, pentru Marele Premiu al Olandei. Cu 314 puncte, Verstappen, câştigător a 10 GP-uri în acest sezon, dintre care opt la rând, conduce detaşat în clasamentul piloţilor, conform DIGI24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel