Maternitate deschisă după 26 de ani de la începerea construcției

Noua maternitate din Drobeta Turnu Severin, a cărei construcție a început în 1988 și a costat 60 milioane lei, va fi deschisă joi.

VEZI ȘI: Politician PSD, scene INCREDIBILE în chiloți-VIDEO

Managerul Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a anunţat, miercuri, într-o conferință de presă, că joi dimineaţă personalul medical va începe lucrul în noua maternitate şi tot atunci vor putea fi internate şi primele femei, după ce unitatea a fost dotată cu mobilier şi aparatură.

Clădirea Blocului Materno-Infantil, a cărei construcţie a început în anul 1988, este în administrarea Consiliului Judeţean Mehedinţi, iar lucrările au costat 60 de milioane de lei, din bugetul CJ, precum și dintr-un credit bancar.

"Este vorba despre o investiţie de peste 60 de milioane de lei care s-a derulat de-a lungul anilor. În ultimii doi ani a fost o investiţie de zece milioane de lei şi se plăteşte o rată lunară de peste 500.000 lei pentru un credit de la BRD luat în urmă cu mai mulţi ani, care a fost insuficient pentru terminarea maternității", a declarat preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Creditul contractat în anul 2010 are o perioadă de rambursare de zece ani, scrie B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel