Măsuri DRASTICE în ALDE: "Sunt liberi să urmeze direcția pe care o doresc"

Ioana Ciupe, copreședinte TLDE, a reacționat ferm după ultimele atacuri venite din interiorul partidului.

"ALDE a promovat încă din momentul înființării sale oameni bine pregătiți, mulți dintre ei dovedindu-și competența în funcțiile pe care le-au deținut de-a lungul timpului. Persoanele promovate de ALDE au demonstrat că pot aduce un plus valoare în ceea ce privește realizarea proiectelor de interes pentru România. Așadar, selecția reprezentanților ALDE a fost una riguroasă, deoarece am încercat să oferim românilor o alternativă capabilă să producă bunăstare pentru aceștia.

În același timp, ALDE s-a concentrat pe promovarea tinerilor în politică, a acelor tineri care au o perspectivă clară asupra societății românești, a nevoilor pe care cetățenii le au. Am promovat tineri în cadrul alegerilor locale și vom continua aceeași politică și în privința alegerilor parlamentare, deoarece tinerii reprezintă viitorul țării și cei care pot asigura dezvoltarea.

Pe scena politică din România, ALDE s-a remarcat prin promovarea unor teme esențiale pentru români și pentru orice stat democratic. ALDE a dus o campanie în cadrul căreia am susținut respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor, promovând totodată principiile și valorile liberale.

[citeste si]

Este regretabil că unii parlamentari, din interes personal și ca urmare a poziționării personale în vederea alegerilor parlamentare din acest an, încearcă să își facă reclamă pe scena politică prin atacuri gratuite la adresa partidului și a conducerii sale, în speranța că alte partide le vor oferi un loc pe listele lor. Oricine nu se regăsește în valorile promovate de ALDE, cine nu dorește respectarea drepturilor cetățenilor și a libertăților acestora, sunt liberi să urmeze direcția pe care o doresc, însă a denigra partidul din care au făcut parte și care i-a susținut în diverse poziții cheie din cadrul legislativului sau în cadrul comunităților pe care le reprezintă nu este o soluție", a transmis Ioana Ciupe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel