Martorii lui Iehova, primul congres ONLINE din istorie

Martorii lui Iehova vor organiza primul congres online din istorie, din cauza pandemiei. 

"Pentru prima dată după 1990, Martorii lui Iehova nu vor organiza congrese de mare amploare în România așa cum au procedat în anii precedenți. Din cauza actualei pandemii globale cu COVID-19, congresele de trei zile ale Martorilor lui Iehova vor fi ținute în mediul online.

Începând cu data de 6 iulie 2020, pe site-ul oficial jw.org, vor fi postate cele șase sesiuni ale congresului cu tema: „Bucurați-vă întotdeauna!”. Acesta va fi disponibil integral în peste 360 de limbi și, parțial, în alte aproximativ 120. Programul va fi alcătuit din discursuri scurte, interviuri, videoclipuri și un film biblic de lung-metraj.

Dl Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova, explică: „Nu a fost ușor să se ia decizia desfășurării online a congreselor noastre. Milioane de oameni trag foloase participând an de an la aceste întruniri publice, la care intrarea este întotdeauna liberă. Totuși, în interesul sănătății publice și al siguranței, această decizie este una normală, corectă, chiar și pentru acele locuri unde congresul s-ar fi putut organiza. Dumnezeu prețuiește viața și astfel ne arătăm și noi respectul față de ea”.

În fiecare an, multe persoane care nu sunt Martore ale lui Iehova asistă la congresele noastre. Deși pe întregul pământ sunt peste 8,6 milioane de Martori ai lui Iehova, prezența la congresele din 2019 a fost de peste 14 milioane de persoane. Fiind disponibil online în sute de limbi, acest congres va fi probabil congresul cu asistența cea mai numeroasă de până acum.", transmite Organizaţia religioasă Martorii lui Iehova printr-un comunicat de presă. 

VEZI AICI COMUNICATUL COMPLET. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel