Mark Zuckerberg, reacție după ce Donald Trump a semnat ordinul care suspendă primirea refugiaţilor

Mark Zuckerberg, cofondator şi CEO al companiei Facebook, a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare după ce Donald Trump a semnat ordinul care suspendă primirea refugiaţilor.

„Bunicii mei au venit din Germania, Austria şi Polonia. Părinţii Priscillei au fost refugiaţi din China şi Vietnam. Statele Unite reprezintă o naţiune de imigranţi şi ar trebui să fim mândri de asta", scrie Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

„Trebuie să menţinem ţara asta în siguranţă, dar ar trebui să facem asta concentrându-ne asupra celor care într-adevăr pot fi o ameninţare", a mai scris el, potrivit Antena 3.

Citește și: Donald Trump, ordin executiv pentru interdicţia teroriştilor islamişti în SUA

Instalat de o săptămână la Casa Albăm Donald Trump a semnat un ordin executiv care suspendă primirea refugiaţilor şi impune controale dure pentru cetăţenii a şapte ţări predominant musulmane care vor să viziteze SUA.

Potrivit decretului și anexelor sale, difuzate vineri de Casa Albă, autoritățile americane vor interzice timp de trei luni sosirea resortisanților din Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel