Mark Zuckerberg, anunț major pe Facebook

Mark Zuckerberg vrea să lanseze sateliţi în spaţiu, pentru a "livra" internet în orice colţ al lumii, anunțul fiind făcut chiar pe pagina de socializare a cofondatorului și CEO Facebook. 

"Sunt încântat să vă anunţ primul nostru proiect de a livra internet din spaţiu. În sprijinul efortului nostru de a conecta lumea la internet, avem un parteneriat cu Eutelsat pentru a lansa pe orbită un satelit care va conecta milioane de oameni.

In ultimul an, Facebook a cautat noi metode de a livra internet din cer. Pentru a conecta oamenii din regiunile indepărtate, infrastructura obişnuită este adesea dificilă şi ineficientă, aşa că a trebuit să inventam noi tehnologii.

Vom continua să facem orice pentru a conecta oamenii din întreaga lume, chiar dacă asta înseamnă să pătrundem dincolo de planeta noastră", a scris Mark Zuckerberg, pe Facebook, potrivit libertatea.ro.

Prima rețea socială mondială anunța 1,49 miliarde de membri activi la sfârșitul lunii iunie, dar această cifră corespunde utilizatorilor care se conectează cel puțin o dată pe lună. Dintre aceștia, numai 968 de milioane (65%) reprezintă utilizatorii zilnici. 

Numărul utilizatorilor Fasebook ar putea creşte fulminant dacă planurile anunţate de co-fondatorul reţelei de socializare vor fi duse la bun sfârşit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel