Marius Bota, exclus din PSD după moţiune, previziuni sumbre: PSD, spre dezastru iminent

Deputatul Marius Sorina Bota a reacționat după ce a fost exclus din PSD și făcut trădător de colegii de partid. Acesta a votat moțiunea de cenzură.

"Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic şi să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD. La cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent. Liderii CEX-ului mic şi toxic nu au înţeles nimic, iar cei ai CEX-ului unanim sunt consecvenţi, însă, din păcate, consecvenţa lor este cât se poate de nocivă. Nu votul meu, sau al excluşilor, a determinat căderea Guvernului. Majoritatea era oricum pierdută. M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid şi ţară şi nu m-am lăsat "împăcat".

"Îmi vor da dreptate"

Peste câteva luni, reprezentanţii din teritoriu (primari, consilieri, membrii PSD) vor vedea altfel evenimentele în lumina realităţii şi îmi vor da dreptate. Ceea ce eu sper, este ca până atunci foştii mei colegi de partid să se descotorosească de cei care azi îi conduc şi care se încadrează la categoria impostori şi să aibă curajul votului, votul fiecăruia dintre ei reprezintă buturuga mică ce răstoarnă carul mare al mediocrităţii, incompetenţei şi corupţiei. Abia după ce se va face curăţenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil, respectat şi frecventabil. Chiar dacă adevărul doare, uneori binele trebuie făcut cu forţa.

Rămân acelaşi om devotat valorilor, principiilor, corectitudinii. Nu mă pot schimba. Votul de încredere pe care eu l-am primit de-a lungul mai multor mandate m-a responsabilizat şi m-a făcut să înţeleg că reprezint oamenii, nu interesele meschine", a declarat Marius Sorin Bota, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel