Marina Scupra, înmormântare. Soţul ei, mărturii emoţionante

Rodica Mitu / 01 aug 2017 / 14:36 Salveaza PDF Comentarii

Marţi, Marina Scupra a fost condusă pe ultimul drum. Încă de la primele ore ale dimineţii, cei care au apreciat-o au venit să îşi ia rămas bun. Soţul artistei a spus că a fost hotărâtă să lupte.

„Debutul a fost fulgerător. Brusc, a avut nişte dureri foarte puternice. Era vorba de o tumoare foarte mare, lucru care a făcut ce a urmat să se succeadă într-o viteză foarte mare. De la o zi la alta, starea sănătăţii ei se deprecia. Organismul ei atât a suportat. (...) A fost hotărâtă să lupte. A fost extrem de ascultătoare faţă de recomandările medicilor, indiferent ce i s-a recomandat", a spus, la România TV, soţul Marinei Scupra.

Amintim că interpreta a decedat la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 49 de ani.

Printre premiile și performanțele obținute de Marina Scupra, de-a lungul prestigioasei sale cariere muzicale, se numără: mențiune în etapa republicană a Festivalului Național "Cântarea României", în anul 1981, performanță repetată în 1983; Premiul Tinereții la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia cu piesa "Joc de Copii", compusă de Laurențiu Profeta; Premiul Juriului la Festivalul "Toamna băcăoană"; Premiul I la Festivalul "Lotca de Aur" de la Brăila. În anul 1984, a participat la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia, la secțiunea interpretare, unde a obținut Trofeul Mamaia cu melodiile "Balada", compozitor Laurențiu Profeta, și "Tinerețea mea", compozitor Dan Dimitriu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26