Marian Sârbu: Guvernul ar putea lansa în toamnă "Coşul pensionarului"

marian sarbu
marian sarbu

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a declarat că la nivelul Coaliţiei se discută despre o Hotărâre de Guvern care să faciliteze pensionarilor cumpărarea unor produse de bază, cum ar fi ulei, zahăr, orez, făină la preţul de producţie.

“În perioada următoare, la propunerea UNPR, Executivul va da o Hotărâre de Guvern, probabil pe la sfârşitul lunii august, pentru punerea în aplicare a unui program ce se intitulează <Coşul pensionarului> şi facilitează pensionarilor cumpărarea unor produse de bază: ulei, zahăr, orez, făină, la preţul de producţie”, a spus pentru NewsIn, Marian Sârbu.

Întrebat când va deveni operaţional programul din momentul în care se va da Hotărârea de Guvern, Sârbu a susţinut că “cel mai probabil în luna septembrie sau octombrie”, subliniind că de acest proiect se vor ocupa consiliile locale. De asemenea, preşedintele UNPR a arătat că la nivelul Coaliţiei există o Comisie care „pune la punct” acest program, accentuând faptul că premierul Emil Boc nu se opune unui astfel de proiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel