Godină, ceartă cu Bot. ”Te controlează Dragnea”. ”Unii vor crede ce a vomitat aici”

Mălin Bot
Mălin Bot

După protestul din 10 august 2019, protestatarul Mălin Bot și polițistul Marian Godină se ceartă.

Scandalul dintre ei a pornit după ce Mălin Bot a avut un episod agresiv cu o femeie la mișcarea din 10 august 2019. Protestatarul s-a plâns că femeia i-a lovit aparatura de filmat.

”După ce a împins acea femeie care i-a "agresat" sculele de filmat, mă așteptam ca Mălin Bot să meargă să-și scoată certificat medico-legal și să reapară înfășurat în ghips până la brâu”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Replica lui Mălin Bot a fost următoarea: ”Godina continua denigrarea... Ma așteptăm să spună ceva despre dosarul 10 august, din sistem. Dar vad ca se ocupa cu alte frivolități”. Apoi, protestatarul i-a zis că este controlat de Dragnea prin șefii DIPI.

A venit și replica lui Marian Godină pe blogul său: ”Nu îl consider în niciun caz jurnalist, nu îmi place ceea ce face și aș refuza oricând să particip la un eveniment la care ar participa și el.  Văd că unii numesc curaj circul pe care el îl face. Să te agăți de indicatoare pe stradă, să îndemni oamenii să împingă gardurile și alte scenete penibile, toate pentru a avea apoi subiecte de postat pe youtube, pentru bani, mie nu mi se pare niciun curaj, ci o impostură grosolană. Uitați-vă la comentariu lăsat aseară la mine pe pagină, în care spune că sunt controlat de Dragnea prin șefii DIPI. Trist e că unii chiar vor crede ce a vomitat aici. De aceea vă rog să mă mai comparați cu acest personaj atunci când mă veți vedea pe mine cocoțat pe vreun indicator cu câțiva jandarmi trăgând de mine sau când voi posta eu vreun cont unde să vă cer să îmi faceți mie donații”.

Mălin Bot nu s-a lăsat mai prejos și a comentat din nou:

”În clipa când l-am întrebat de DIPI, Marian Godină m-a blocat, apoi a scris urgent altă denigrare pe blogul lui. A șters toate comentariile mele despre DIPI, fără să ofere vreun răspuns. Dacă eu nu aveam dreptate, trebuia să aibă o reacție relaxată.

De data asta șterge orice comentariu de la urmăritorii lui în care i se atrage atenția că face un joc murdar. Urmăresc de ceva timp cum șterge imediat, cred că a șters sute de comentarii deja. Jenant”.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Rezultate Academie Poliție 2019. Răspuns pentru Daria, fata care i-a scris ministrului că deși a picat examenul trebuie să fie ADMISĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel