Marian Cucşa (ALDE Timiş): Deciziile luate de câteva persoane din ALDE sunt total greşite

Preşedintele ALDE Timiş, Marian Cucşa, susţine că deciziile luate "de câteva persoane" din ALDE în ultima perioadă şi aduse "doar spre validarea forurilor de conducere, sunt total greşite şi lipsite de respect faţă de colegi".

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul de Timiş Marian Cucşa, vicepreşedinte al ALDE, afirmă că aceste decizii "s-au născut peste noapte, fără o analiză şi o proiecţie despre ce înseamnă viitorul liberalismului în România".

"De ce e mai frecventabil Pro România decât PSD? Când ştim cine e Victor Ponta, că de fapt, e tot un PSD-ist plecat supărat de-acasă. Am votat împotriva alianţei electorale cu Pro România şi nu voi susţine nicio altă asociere cu formaţiunea lui Victor Ponta. Îmi doresc ca proiectul liberal ale cărui baze le-am pus în 2014, în care atât eu cât şi foarte mulţi colegi am învestit energie, resurse şi suflet, să reînvie şi să se sprijine pe picioare stabile şi sănătoase", arată Marian Cucşa.

El afirmă că dacă în 2016, atât la alegerile locale cât şi la alegerile parlamentare, ALDE a reuşit să îşi atingă obiectivele fără a avea nici jumătate din organizaţiile şi puterea de acum, cu siguranţă va putea şi pe viitor. Important este, în opinia sa, ca membrii ALDE să îşi dorească şi să nu mai caute vinovaţi externi, ci să facă o analiză internă cu decizii importante, bazate pe proiecte şi idei energice şi inovatoare, cu o echipa motivată.

"Dragi colegi, vă propun să avem curajul să fim noi înşine! Să spunem ce gândim, să avem conştiinţa de sine şi să ne implicam acum pentru viitorul copiilor noştri, nu doar pentru viitorul imediat", comentează deputatul ALDE.

Marian Cucşa, mai arată că în calitatea sa de membru fondator al ALDE Timiş, ca deputat şi preşedinte de filială, dar şi de vicepreşedinte ALDE, şi-a manifestat în această perioadă, în forurile de conducere, preocuparea pentru viitorul partidului.

"Am fost printre primii care au cerut ca ALDE să iasă de la guvernare, de lângă PSD, pentru a avea candidat propriu la prezidenţiale - în persoana domnului Tăriceanu şi de a merge mai departe pe picioarele noastre spre redefinirea ALDE ca partid liberal. Acum, suntem în situaţia în care am ieşit de la guvernare, nu avem candidat, susţinem un independent la alegerile prezidenţiale (decizie luată fără o analiza internă, dacă exista posibilitatea creşterii unui alt candidat din rândurile membrilor ALDE, în perspectiva dezvoltării partidului), am făcut o alianţă electorală cu Pro România şi urmează o alianţă politică şi probabil fuziunea (lucruri aflate de pe facebook, de pe pagina domnului Tăriceanu)", detaliază Marian Cucşa în postarea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel