Marga nu va scăpa de înțepăturile propagandei băsiste, afirmă Antonescu

andrei-marga
andrei-marga

Institutul Cultural Român rămâne "o miză a propagandei băsiste", pentru că "viespile trag la miere", a declarat, luni, liderul liberalilor Crin Antonescu. Co-președintele USL și-a exprimat, totodată, încrederea în capacitatea fostului ministru de Externe, Andrei Marga, de a face față situației foarte riscante asumată odată cu șefia ICR.

"Din punctul meu de vedere, domnul Marga este un intelectual de mare talie, este un om care încearcă şi şi-a asumat o situaţie foarte riscantă pentru că ICR a fost şi rămâne una din marile mize ale propagandei băsiste. Viespile trag la miere şi sigur că domnul Marga e înţepat şi va fi înţepat", a subliniat Crin Antonescu, citează Mediafax..

Întrebat dacă Andrei Marga mai este susținut pentru a ocupa funcția de șef al ICR, Crin Antonescu a menţionat că "nu s-a pus problema niciodată de o susţinere politică la ICR".

"Dar nu s-a pus problema niciodată de o susținere politică la ICR. (...) Postul de conducere, de președinte al ICR nu e un post alocat unui partid, nu e un post de secretar de stat. Nu PNL l-a numit acolo pe domnul Andrei Marga, dar ca președinte al partidului vă pot spune că am toată încrederea în ceea ce Andrei Marga a făcut și va face la Institutul Cultural Român", a declarat Antonescu.

Acesta a mai afirmat că postul de preşedinte al ICR nu e un post alocat unui partid, nu e un post de secretar de stat.

"Nu PNL l-a numit acolo pe domnul Andrei Marga, dar, ca preşedinte al partidului, vă pot spune că am toată încrederea în ceea ce Andrei Marga a făcut şi va face la Institutul Cultural Român", a mai declarat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel