Marele tenor Florin Georgescu s-a înscris în PSD. De ce a intrat în politică

Tenorul Florin Georgescu a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că s-a înscris în PSD Dâmboviţa şi va candida pentru un post de consilier judeţean. Florin Georgescu s-a născut în comuna dâmboviţeană Pietroşiţa şi de câţiva ani s-a mutat din Bucureşti în comuna natală.

M-am mutat de patru-cinci ani în zonă, am anunţat că mă ofer judeţului pentru consultanţă cu privire la cultură, dezinteresat. PSD a fost primul partid care m-a dorit (...). N-am fost niciodată membru de partid, a spus tenorul Florin Georgescu.

Acesta a precizat că a intrat în politică pentru a sprijini judeţul şi proiectele culturale, amintind festivaluri de tradiţie, printre care Crizantema de Aur şi, în acelaşi timp, va încerca să găsească soluţii pentru reabilitarea unor săli de cultură din judeţ, aflate acum în stare avansată de degradare sau nefolosite pentru activităţi culturale, relatează Agerpres.

Nu am intrat aici în politică pentru a face politică, ci pentru a face bine oamenilor şi locurilor unde am fost crescut, educat. Este o mare plăcere. Eram tânăr şi visam că după ce termin cu activitatea artistică vreau să devin primar la Pietroşiţa, dar când am văzut ce probleme sunt, iar acolo îţi trebuie într-adevăr tinereţe, am zis mai bine mă ocup tot de partea artistică. M-am rupt total de Bucureşti de dragul de a fi aici. Visam în tinereţe, în turneele mele, că abia aştept să mă retrag acasă. Şi uite a venit momentul şi îmi face plăcere că sunt în Dâmboviţa şi repet nu am făcut-o strict politic, am făcut-o să ajut, să fiu de folos oamenilor din judeţul Dâmboviţa, a mai spus Florin Georgescu.

Acesta va candida din partea PSD pentru un post de consilier judeţean în Dâmboviţa la alegerile locale.

Domnul Georgescu va fi candidat pentru consiliul judeţean. Am nevoie de un om priceput pe zona culturală, în echipa de consilieri judeţeni, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel