Marea Mediterană, INFERN pentru migranți. Record de decese în doar 3 zile

Marea Mediterană devine un adevărat infern pentru sutele de migranți care vor să ajungă în Europa. Un număr record de oameni au murit în doar trei zile.

Patru naufragii în decurs de trei zile au dus la moartea a peste 110 persoane în Marea Mediterană, inclusiv a cel puțin 70 de persoane ale căror corpuri au ajuns pe plaja al-Khums, în vestul Libiei.

Potrivit agenției ONU pentru migrație , barca ar fi transportat peste 120 de persoane, inclusiv femei și copii. 47 de supraviețuitori au fost aduși la țărm de către grăniceri și pescari, în timp ce trupurile a cel puțin 74 de persoane pluteau în apropierea plajelor libiene. La câteva ore după ce au fost raportate decesele, medicii erau în altă operațiune și ajutau trei femei care erau singurele supraviețuitoare ale unui alt naufragiu, care a ucis 20 de persoane în largul coastei Sorman, în Libia.

Miercuri, șase persoane au murit după ce barca în care călătoreau alături de alți 100 de migranți s-a răsturnat în largul coastei Libiei. Un băiat de șase luni a fost printre victime. Acesta supraviețuise naufragiului, dar a murit la bordul unei bărci de salvare.

Profitând de vremea bună din această perioadă, contrabandiștii au trimis sute de migranți pe mare în ultima săptămână, potrivit unor organizații caritabile. Majoritatea călătoriilor s-au încheiat prin situații tragice, sute de migranți înecându-se în apele Mediteranei, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel