Manechinele lui Mazăre, de la referendum, audiate la Parchet

manechine
manechine

Manechinele cu care Radu Mazăre a mers la votul de la referendum au fost chemate la Parchet pentru audieri. Plângerea a fost înaintată de PDL Constanţa, care îl acuză pe Mazăre că le-ar fi oferit o noapte de cazare la un hotel din Mamaia.

"Le anchetează de ce au votat, dacă vă imaginaţi aşa ceva. Există o plângere făcuta de PDL, organizaţia locală din Constanţa, la adresa mea, care are două capete de acuzare. Primul, că eu le-am determinat să voteze, că eu le-am instigat, de parca nu asta este rolul meu de om politic, să îndemn lumea la vot. Doi, în plângere scrie că le-aş fi oferit o noapte de cazare acelor fete ca să voteze. Ei bine, la început m-a umflat râsul când am aflat că există o plângere penală pentru aşa ceva. 10 fete au fost audiate astazi, dar mai au (procurorii) de anchetat şi mâine", a declarat Radu Mazare.

Radu Mazăre a spus că până acum au fosat chemate 10 fete, iar mâine urmează să fie chemate şi restul.

În noaptea anunţării rezultatelor Traian Băsescu a lansat un atac dur la manechinele lui Mazăre. "Nu am fost la vot, pentru că nu am vrut să legitimez prin prezenţa mea un referendum cu fete în bikini", spunea Băsescu după referendum.

"Am pierdut pe mâna ungurilor şi a boicotului lui Băsescu (...) Ştii unde s-a votat cel mai bine din toată România?! În Mamaia au votat 75%. Manechinele au făcut toată treaba... Ai văzut că au făcut treabă! Cred că trebuia să le duc şi în restul ţării...", comenta Mazăre imediat după referendum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel