Managerul de comunicare al Simonei Halep, criticat dur: „Reziduuri ale naționalismului ceaușist”

Simona Halep - Bianca Andreescu rezultat FINAL după un meci DRAMATIC
Simona Halep - Bianca Andreescu rezultat FINAL după un meci DRAMATIC

Profesorul universitar Marian Popescu a criticat echipa a Simonei Halep, din cauza unei postări de după meciul dintre sportiva română și Bianca Andreescu.

„Postarea de după meciul de tenis Halep (România)-Andreescu (Canada), a managerului de comunicare al SH, a stârnit reacții rapide și semnificative. Ea arată fără dubiu cum reziduuri ale naționalismului ceaușist subzistă și otrăvesc în continuare sfera publică. Faptul că Simona Halep a dat like postării spune ceva despre ea, indiferent că a "trebuit" să îl includă în staff pe dl. manager la "recomandarea" dlui I. Țiriac. Jocurile naționaliste sunt în floare azi în Europa, dar nu cred că Halep are nevoie (sau poate are?) de astfel de...complicități.", a scris Marian Popescu pe Facebook.

„Faptul că un sportiv, o sportivă de origine română evoluează sub culorile altui steag, al țării unde trăiește, e decizia sa. Că Halep evoluează sub tricolor e decizia sa. Patriotismul nu înseamnă reducerea sa la steag. Sunt atâți cetățeni de origine română, realizați în alte țări, care țin, în continuare, România în inimă.", a încheiat profesorul universitar.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23